Altijd bereikbaar voor onze supporters

Contact

Wij proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen!

Address

Heracles almelo stadion

Telefoon

0612345678

Email

info@bianco-nero.eu

Veel gestelde vragen

Hoe word ik lid?

Om lid te worden van de website kunt het beste naar onze register pagina gaan. hier vult je de benodigde informatie in. Wanner je alles ingevuld heeft ontvangt je automatisch een mail wat je je account kan activeren. Met de inlog gegevens die je hebt aangemaakt kan je inloggen op de site en kan je alle berichten bekijken die wij plaatsen op de site.

Hoe kan ik mijn account verwijderen?

Jammer dat je je account wilt verwijderen, als je account echt wilt verwijden dan kun je naar mijn account > delete account. Hier voert je je wachtwoord in om je account definitief te verwijderen.

Waar vind ik alle berichten?

Om alle berichten te kunnen zien moet je eerst ingelogd zijn in jouw account. Na dat je ingelogd bent in je account zal je een paar nieuwe pagina’s te zien krijgen. Op de computer zal je het rechts bovenin de blauwe balk te zien krijgen, op de mobile site zal je het te zien krijgen in de normale menu deze verschijnen onder aan het menu. Wanneer je de pagina’s ziet kun je op blog klikken, hier zul je alle berichten zien wat wij plaatsen op de website.

Wat kan je allemaal als je lid bent?

Als je lid bent van onze site zul je alle laatste berichten kunnen zien, ook kan je meldingen krijgen wanner wij een bericht plaatsen zodat je als allereerste onze nieuwe bericht kan lezen. Wanneer je lid bent kan je ook je eigen profiel helemaal aanpassen zoals jij dat wilt, ook kun je je profiel privé maken zodat niemand jouw account kan zien maar zelf nog wel alle berichten kan lezen.

Hoe word ik sponser of hoe kan ik adverteren op de site

Om sponser te worden op onze site kunt u gemakkelijk aanvragen via onze contact form. Wanner u onze contact form heeft ingevuld zullen wij met u contact opnemen om te overleggen hoe wij het verder gaan regelen en welke regels er aan vast zit. Om te adviseren op onze website geldt het zelfde. De advertenties en sponsors komen op de homepagina en in berichten te staan. 

*Vul alles zo goed mogelijk in zodat wij sneller contact kunnen opnemen*

Vragen?